Supa de pipote si inimi

de LadyCrs in Supe, 15 Iul 2012 | 11532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet pipote+inimi
  • o ceapa
  • doi morcovi
  • telina
  • ardei capia
  • dovlecel
  • fidea
  • 2 galbenusuri
  • smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pipote si inimi:

Spalam si curatam pipotele si inimile , le punem la fiert si avem grija sa le spumam. Tocam zarzavatul si il adaugam in oala dupa ce s-a fiert carnea. Dupa ce s-au fiert si legumele adaugam fideaua, mai lasam putin sa fiarba dupa care oprim focul si o dregem cu galbenusurile pe care le-am amestecat cu smantana.Potrivim de sare, piper punem verdeata si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:10

Sim0na 1

16.07.2012, 12:06

N-am mancat niciodata supa din pipote si inimi, dar imi plac foarte tare prajite

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana